DE KEIZER GRILLROOM PIZZERIA

DE KEIZER GRILLROOM PIZZERIA lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 369 beoordelingen
6 apr 2020 om 14:05 na 90 min werd de bestelling eindelijk geleverd. Het was wel warm, maar helaas zaten er geen sauzen bij. Vlees was wel leukker
6 apr 2020 om 10:17 Eten was koud. Opgewamd in de magnetron dus niet meer te eten.
6 apr 2020 om 8:23 Pizza was koud was niet erg lekker
5 apr 2020 om 0:27 Erg goed en heet. Super
4 apr 2020 om 20:03 Jammer. Onbeschoft te woord gestaan over de wachttijd. Door corona moest ik maar begrip hebben.. prima, maar de manier waarop? Kan absoluut anders. Eten was niet te eten. Na een half uur is alles er terug uit gekomen. Iets niet goed. Nooit meer hier.
3 apr 2020 om 20:09 Dit was voor ons de 1 e keer maar ook helaas de laatste keer. Buiten 1,5 uur op 2 pasta’s te moeten wachten. Ben ik zeer onbeschoft te woord gestaan toen ik belde over de wachttijd. Zeer slechte ervaring. Jammer
2 apr 2020 om 13:22 Spaghetti carbonara ?? Heel weinig spek, geen peterselie Meer spaghetti met room en kaas
1 apr 2020 om 21:14 Bezorgtijd was gezegd 55 minuten maar was ongeveer 35 minuten. Toppie
1 apr 2020 om 18:39 Kipdoner normaal besteld en helaas Kipdoner speciaal gekregen. Is wel duurder maar ik wil geen champion en uien in mijn eten, dit zat er nu dus wel in, jammer! Ook was de hoeveelheid minder dan ik eerst kreeg...ook jammer.
28 mrt 2020 om 21:16 19.10 bestelling , 21.05 geleverd . Bijna 2 uur .Dat is geen 90 minuten
28 mrt 2020 om 19:56 Duurde fucking lang bro man, zak weg in een sloot stront. Het eten was wel lekker
28 mrt 2020 om 19:25 Duurt wel erg lang. En de info die gestuurd word komt niet overeen. Moet mijn bestelling beoordelen. Maar is nog niet bezorgd.